PROFESSIONELLE CLOULD & HOSTING

Webhotel

Vi har højkvalitets hjemmeside hosting, både Windows og Linux til ethvert behov. Vi har skræddersyet hosting til WordPress og shopløsninger.

Hosted Exchange

Hosted Exchange er alternativet til dig som vil være sikker på at din mail ligger i et dansk hostingcenter og ikke vil gå på kompromis med høj sikkerhed og kvalitet.

Remote Backup

Vi har remote backup løsninger der matcher dit behov, det er lige fra Ahsay baseret standard remote backup til Tivoli Storage Manager fra IBM.

Cloud Drive

Cloud baseret fildeling med intelligent filsynkroniseringsmekanise som automatisk sørger for at opdatere dokumenter for alle brugere tilsluttet, når der laves ændringer.

Hosted desktop

Vores hosted desktop setup tilbyder enten fjernskrivebord via Microsoft RDP eller Citrix, løsningen kan også tilbyde published applications.

Virtuel Server

Vores virtuelle servere er en dedikeret server som kan bruges til krævende webhotel, eller andre services, leveres med enten Windows eller Linux.

Cloud Server

VMware baseret cloud server miljø som giver din virksomhed mulighed for at have flere VMware maskiner op i ét samlet netværk med f.eks. site-to-site VPN.

Virtual datacenter

Virtual Datacenter giver dig, som titlen afslører det, adgang til en selvvalgt pulje af 100% selvadministrerede serverressourcer, du bygger selv dine servere til dit behov.

Office 365

Office 365 tager det bedste fra Office og kombinerer det med fordelene fra skyen. Mail, kalender, kontaktpersoner, dekstop programmer og meget mere.

Hosted spamfilter

Hosted Spamfilter er et heuristisk baseret spamfilter, som ved hjælp af et Bayesian filter løbende vurderer sandsynligheden for, at en indgående email kan karakteriseres som spam, malware, spear phishing eller lignende.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect er en Disaster Recovery-løsning, der henvender sig til virksomheder, der i forvejen anvender Veeam som backupløsning til on-premise eller hostede, virtuelle VMware- og Hyper-V-miljøer.

Mail hotel

Et Mailhotel er det billige alternativ til de virksomheder, der ikke har brug for de fordele og muligheder som Hosted Exchange giver. Fra et simpelt kontrolpanel kan it-administrator oprette medarbejdere og opsætte deres adgangskoder.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte os. Telefon +45 6913 0800 tryk på 1 eller brug vores kontakt formular.

HER FINDER DU OS

Telefon: +45 69130800

E-mail: info@danskdata.com

Adresse:

DanskData ApS
Jukkerupvænge 1
4420 Regstrup
Danmark

CVR:
 DK40256563

TILMELD NYHEDSBREV

Hvad vil du gerne modtage nyheder omkring?